Uitzending
Beau - Aflevering 10

Aflevering 10

Beau

2-4-2021

| 672 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Beau onder andere:

BEAU "Aflevering 10"
Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten.

LuckyTV: Rutte betrapt
De verslaggever van de NOS werd gisteren overlopen door haar collega's. Toch had ze vandaag nog een paar vragen waar ze premier Rutte mee wilde confronteren. Maar. Mark Rutte had héle andere plannen.

Hilarische 'Ik wil graag zien' met oud-Lama's!
De Lama's zijn inmiddels legendarisch. Er keken miljoenen mensen naar het programma, ze wonnen de TelevizierRing, verkochten alle theaters van Nederland uit en zette de ZiggoDome zes keer volledig op z'n kop. Ze zijn nog maar zelden bij elkaar, maar niet getreurd: ze komen terug met een theatertour! Het idee ontstond, hoe kan het ook anders in deze tijd, tijdens een zoom-meeting. Alle oud-Lama's schoven aan!

Femke Halsema wil terrassen weer open
Het weer wordt mooier, de dagen langer en iedereen is coronamoe. De afgelopen weken moesten al diverse keren overvolle stadsparken worden ontruimd. Het handhaven van de coronamaatregelen wordt steeds moeilijker. En dus zit er volgens de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema niets anders op: de samenleving moet van het slot.

Thomas rende 's nachts achter Mark Rutte aan
Een week die bol stond van chaos, gekonkel en al dan niet bedoelde leugens, bereikte gisteren zijn apotheose. Geheel in de lijn met de paastraditie waren we getuige van de wederopstanding van Mark Rutte, in een dertien uur durend Kamerdebat. Resultaat: Rutte zit er nog, maar twee-en-een-halve week na de verkiezingen is de formatie ingewikkelder dan ooit. We praten na met politiek verslaggever Floor Bremer, hoofdredacteur van het AD Hans Nijenhuis en Thomas van Groningen, politiek verslaggever van BNR, die gisternacht om 03:00 nog achter Rutte aanrende.

Rutte: 'Een hele heftige dag'
Vandaag was het ook in Den Haag 'the day after'. Na een korte, digitale, ministerraad stond politiek verslaggever Jaïr Ferwerda oog in oog met niemand minder dan. Mark Rutte.

In deze uitzending van Beau waren Femke Halsema, Hans Nijenhuis en Jaïr Ferwerda te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 10 werd uitgezonden op vrijdag 2 april door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie