Uitzending
Beau - Aflevering 18

Aflevering 18

Beau

14-4-2021

| 636 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: Chaos in Rhodos
Een testvakantie naar Rhodos voor 189 uitverkorenen. Wat voor hen een droomvakantie had moeten zijn, liep uit in een totale hel. LuckyTV heeft de eerste, exclusieve, beelden vanuit Rhodos en het is daar één grote chaos.

Op wie moeten we letten bij de Olympische Spelen?
We hebben zoveel evenementen om ons op te verheugen! Het songfestival, het EK voetbal en dan ook nog eens de Olympische Spelen in Tokio! Dat toernooi stond lange tijd op losse schroeven. Aan tafel Pieter van den Hoogenband, chef de mission van TeamNL, en tafeltennisster Britt Eerland en oranje leeuwin Sherida Spitse.

Bijzonder verhaal over Bruce Springsteen en Paul McCartney
Al 50 jaar kleurt Landgraaf roze tijdens het Pinkpop festival. De allergrootste artiesten betraden het podium. Om er maar een paar te noemen: The Golden Earring, Anouk, Pearl Jam, Rolling Stones, Paul McCartney en Bruce Springsteen. Maar net als afgelopen zomer gaat het beroemdste festival van Nederland niet door. Aan tafel al 50 jaar Mister Pinkpop, Jan Smeets. Eind vorig jaar kondigde hij aan te stoppen als directeur. En Giel Beelen, jarenlang presenteerde hij Pinkpop voor 3FM.

10.000 bezoekers bij Oranjedag: hoe werkt dat?
Vaccineren is de weg uit de coronacrisis, maar tot het zover is, worden er testevenementen gehouden. Die gaan binnenkort een nieuwe fase in, met een groot festival in Breda in aanloop naar Koningsdag met 10.000 bezoekers. Pieter Lubberts schoof erover aan.

Een grote verrassing voor Jan Smeets van Pinkpop
Al 50 jaar kleurt Landgraaf roze tijdens het Pinkpop festival. De allergrootste artiesten betraden het podium. Om er maar een paar te noemen: The Golden Earring, Anouk, Pearl Jam, Rolling Stones, Paul McCartney en Bruce Springsteen. Eén man staat centraal bij Pinkpop en dat is Jan Smeets. Mister Pinkpop. Hij werd door Eva Koreman van 3FM verrast met de allereerste '3FM Legend Award'.

Hoe gaan we om met de maatregelen?
Het is dé uitweg uit de lange donkere tunnel die corona heet: vaccineren. Maar onduidelijkheid en onrust rond de vaccins lijkt met de dag toe te nemen. Aan tafel opiniepeiler van EenVandaag Gijs Rademaker, hoogleraar narratieve communicatie José Sanders en Fieldlab-organisator Pieter Lubberts.

In deze uitzending van Beau waren Giel Beelen, Gijs Rademaker, Jan Smeets, Pieter van den Hoogenband en Sherida Spitse te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 18 werd uitgezonden op woensdag 14 april door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!