Uitzending
Beau - Aflevering 20

Aflevering 20

Beau

16-4-2021

| 799 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: de schreeuwkabine
Wat gebeurt er allemaal in zo'n schreeuwcabine? Peter van Wees legt het uit.

Frans Bauer leerde van Hare Krishna
De Bauers zijn weer op reis geweest. Na programma's in ArgentiniŽ en China blijven ze nu dichter bij huis. Ze worden iedere aflevering verrast met een nieuwe bestemming, zoals de Hare Krishna's in BelgiŽ.

The Streamers op bezoek bij de koning
Guus Meeuwis gaat met zijn band The Streamers optreden voor de Koning.

Geen wattenstaafje, maar schreeuwen
Dankzij de schreeuwcabine van uitvinder Peter van Wees is het mogelijk om jezelf op corona te testen. Beau test het uit`.

JaÔr Ferwerda in den Haag
Het is vrijdag, de dag van de wekelijkse ministerraad. Dat doen ze tegenwoordig via een videoverbinding, maar dat wil niet zeggen dat er niemand rondloopt op het Binnenhof. En dus was onze verslaggever JaÔr Ferwerda in Den Haag.

Zo zal de uitvaart van prins Philip eruit zien
Precies een week geleden overleed Prins Philip op 99-jarige leeftijd. Morgen is zijn uitvaart, en dat wordt de kleinste uit de geschiedenis van het Britse koningshuis.

In deze uitzending van Beau waren Marc-Marie Huijbregts, Mariska Bauer, Frans Bauer, Guus Meeuwis en JaÔr Ferwerda te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 20 werd uitgezonden op vrijdag 16 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!