Uitzending
Beau - Aflevering 19

Aflevering 19

Beau

15-4-2021

| 928 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: Maak kennis met Eurovisie Songfestival!
Eurovision Song Contest. Het gaat door! Tijd om kennis te maken met één van de inzendingen! LuckyTV interviewde hem.

Het bijzondere verhaal van... Titanic
In de nacht van 14 op 15 april 1912 ging de Titanic ten onder tijdens zijn eerste reis ooit. Inmiddels is het meer dan honderd jaar geleden, maar toch blijft het mysterie ons bezighouden. Filmjournalist René Mioch, historicus Dirk Musschoot en fan Selma Derks waren te gast.

Bijzonder optreden van My Heart Will Go On
Een eenmansband die meerdere instrumenten tegelijk bespeelt. Dat gebeurt in deze bijzondere uitvoering van My Heart Will Go On van Celine Dion.

De bijzondere vriendschap van John en Bas
We moeten nog even geduld hebben, maar zoals het er nu uitziet kunnen we ons verheugen op een zomer waarin we weer als schaapjes de wei in mogen. John Ewbank en Bas Smit zijn er alvast helemaal klaar voor. Zij organiseren een reeks concerten in het Olympisch Stadion in Amsterdam!

'Ik krijg pistolen in mijn inbox'
Ze is de meest besproken schrijver van de afgelopen maanden: de 23-jarige Lale Gül. Ze geeft in haar debuutroman een inkijkje in de islamitische gemeenschap waarin ze opgroeide. Nu wordt ze bedreigd en heeft ze geen contact meer met haar familie.

Onrust binnen D66 na tweede Me Too-geval
Na dagen van online beschuldigingen van seksueel overschrijdend gedrag besloot D66-kamerlid Sidney Smeets vandaag zijn functie neer te leggen. Jonge jongens, soms nog minderjarig, trokken aan de bel over ongepaste berichten. Wouter de Winther schoof aan.

In deze uitzending van Beau waren John Ewbank, René Mioch en Wouter de Winther te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 19 werd uitgezonden op donderdag 15 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!