Uitzending
Beau - Aflevering 12

Aflevering 12

Beau

6-4-2021

| 1279 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: Nieuwe informateur
Een nieuwe informateur is aangesteld en was onderweg naar de Tweede Kamer. Voor het eerst stond hij de pers te woord. LuckyTV deed verslag.

André Hazes en Jeroen van der Boom - Als Ik Jou Vergeef
Jeroen van der Boom en André Hazes zongen live 'Als Ik Jou Vergeef' van André Hazes sr. Een voorproefje op de nog in te halen Holland Zingt Hazes concerten én de jubileum concerten!

Het ontstaan van Holland Zingt Hazes
Zestien jaar na zijn dood wordt André Hazes senior alleen nog maar populairder. Geen avond in de kroeg gaat voorbij zonder een van zijn nummers. Bloed, Zweet en Tranen klinkt nog bijna iedere week in de Johan Cruijff Arena, er is een musical, een film en volgend jaar wordt al voor de tiende keer Holland Zingt Hazes georganiseerd.

'Ik ben gek op dat meisje'
André Hazes vierde dit weekend Pasen met een bijzonder blije man. Beau vroeg naar de man en met name naar zijn dochter. André heeft het heel leuk met haar en kan het goed vinden met haar vader.

Hoe kan Rutte vertrouwen herstellen?
Na een paasweekeinde vol bezinning, is politiek Den Haag begonnen met het opruimen van de scherven. Want drie weken na de verkiezingen lijkt de vorming van een nieuw kabinet verder weg dan ooit. De 79-jarige informateur Herman Tjeenk Willink moet de formatie nu uit het slop trekken. De vraag is: kan Rutte het vertrouwen herstellen? Lilian Marijnissen, Wouter de Winther en Floor Bremer waren te gast.

Hoe kijken partijen nu tegen formatie aan?
Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda vroeg alle fractievoorzitters hoe ze na een paasweekend vol bezinning en reflectie tegen de formatie aankijken.

In deze uitzending van Beau waren André Hazes, Jaïr Ferwerda, Jeroen van der Boom, Johan Cruijff, Lilian Marijnissen en Wouter de Winther te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 12 werd uitgezonden op dinsdag 6 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie