Uitzending
Beau - Aflevering 13

Aflevering 13

Beau

7-4-2021

| 752 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

Hoe werkt padel?
Aan tafel twee fanatieke Padellers: oud-voetballer en analist Ronald de Boer en oud-tennisser John van Lottum leggen het spel uit.

JaÔr spreekt de nieuwe voorzitter
De Tweede Kamer hield zich de hele dag bezig met het kiezen van een nieuwe voorzitter. Onze politiek verslaggever JaÔr Ferwerda volgde de ontwikkelingen op de voet.

'Ik was slachtoffer van framing geworden'
Annegriet Wietsma maakte de zesdelige podcast ''De Deventer Mediazaak''. Hier legt ze uit hoe ze voor het eerst naar de zogenaamde ''Klusjesman'' ging.

'Er waren geen bedden meer'
Diederik Gommers legt uit in welke crisis ze vandaag zaten toen er twintig bedden vrijgemaakt moesten worden voor patiŽnten.

'Niet stoppen met vaccineren'
Opnieuw is er een stop op het AstraZeneca vaccin. Diederik Gommers legt uit waarom dat niet slim is.

Het liquidatieproces Marengo
Tijdens de tweede dag van de inhoudelijke behandeling van het liquidatieproces Marengo liepen de spanningen in de rechtszaal opnieuw hoog op. Peter R. de Vries verteld hoe het er vandaag aan toe ging.

In deze uitzending van Beau waren JaÔr Ferwerda, John van Lottum, Peter R. de Vries en Ronald de Boer te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 13 werd uitgezonden op woensdag 7 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie