Uitzending
3 op Reis - Mauritius - USA Boston

Mauritius - USA Boston

3 op Reis

18-1-2009

| 5648 x bekeken | 0 reacties
7
Floortje Dessing begint deze week op Bird Island; een waar eco paradijsje. Op het eiland staat een klein resort, bestaande uit 24 bungalow, waarvandaan Floortje het eilandje ontdekt. Vervolgens laat Floortje de Seychellen achter zich en reist naar het tropische Mauritius, waar ze maar één dag kan blijven. Floortje rijdt door de binnenlanden en bezoekt de hoofdtempel van het eiland. Dan besluit ze om te gaan kitesurfen en een plekje op te zoeken waar ze zelf een jaar eerder op vakantie ging.

Deze week is Froukje in de historische stad Boston. Het ‘Freedom Trail’ leidt haar langs een aantal belangrijke plekken in de historie van de VS. Vervolgens bezoekt ze een wedstrijd van de plaatselijke honkbaltrots, de Boston Red Sox. Het eilandje Salem heeft een lugubere geschiedenis van executies en hekserij. Froukje ontmoet hier een echte heks. Boston is ook de stad van een van de bekendste universiteiten ter wereld: Harvard. Een student leidt haar rond op de campus.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Mauritius - USA Boston is uitgezonden op zondag 18 januari door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie