Uitzending
3 op Reis - Seychellen - Polen

Seychellen - Polen

3 op Reis

11-1-2009

| 4663 x bekeken | 0 reacties
7
Deze week is Floortje op de Seychellen, een eilandengroep voor de kust van Afrika. Ooit waren alleen piraten degene die gebruik maakten van dit paradijs, nu zijn het vooral rijke toeristen die dit land bezoeken. Floortje gaat laten zien dat je ook met een lager budget prima op de Seychellen kan verblijven. Ze begint op het Hoofdeiland Mahé, waar ze als vrijwilliger meehelpt bij een project dat zich inzet voor de bescherming van flora en fauna. Vervolgens gaat ze naar het eiland Praslin waar ze bij mensen thuis overnacht.

Deze week reist Sebastiaan naar Polen, het land waar veel mensen wel een idee over hebben, maar eigenlijk niet zoveel over weten. Sebastiaan bezoekt eerst de levendige stad Wroclaw, waar Nederlanders meer mee verbonden zijn dan je zou vermoeden… Hierna reist hij door naar één van de meest verschrikkelijke, maar toch belangrijke plekken uit onze geschiedenis: Auschwitz. Sebastiaan eindigt zijn reis in een kapel die 101 meter onder de grond ligt!

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Seychellen - Polen is uitgezonden op zondag 11 januari door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie