Uitzending
3 op Reis - Crozet - Zweden

Crozet - Zweden

3 op Reis

8-2-2009

| 2798 x bekeken | 0 reacties
7
Floortje Dessing maakt kennis met de postambtenaar van het immense vrachtschip Marion Dufresne en wordt meteen ingeschakeld om post te bezorgen op het afgelegen Crozet-eiland. Aan de ruige kust komt Floortje oog in oog te staan met enkele jonge zeeolifanten: een heel bijzondere ervaring. Daarna zet het schip koers naar de Kerguelen, een nog zuidelijker gelegen eilandengroep. Om middernacht is het groot feest, want Floor wordt 38. En dat wordt met de gehele bemanning uitbundig gevierd!

Deze week reist Sebastiaan naar Zweden om zich te storten op de watercultuur van dit Scandinavische land. Hij begint zijn reis in het zuidelijk gelegen Gothenburg, de grootste havenstad van Zweden. Hier ontspant hij in een drijvende sauna. Vervolgens zeilt hij verder langs de kust van de provincie Bohüslan om er de Wereldkampioenschappen Zeilen te bezoeken én de beste oesters ter wereld te proeven.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Crozet - Zweden is uitgezonden op zondag 8 februari door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie