Uitzending
3 op Reis - Saudi Arabië/Jemen - Panama

Saudi ArabiŽ/Jemen - Panama

3 op Reis

7-12-2008

| 3023 x bekeken | 0 reacties
8
Floortje's volgende stop op haar lange reis van Amsterdam naar Amsterdam eiland, is Socotra. Dit onbekende eiland hoort bij Jemen en het toerisme staat hier nog in de kinderschoenen. Socotra heeft echter een Galapagos-achtige aantrekkingskracht, want de flora en fauna is er werkelijk uniek. Zo ziet Floortje er de bijzondere drakenbloedbomen en verkent zij het magische witte duinlandschap.

Deze week reist Sebastiaan naar Panama. De hoofdstad Panama Stad vormt de perfecte uitvalsbasis om in korte tijd een goede indruk te krijgen van wat Panama allemaal te bieden heeft. Zo bezoekt hij de bekendste trekpleister van het land: het Panama Kanaal. Daarnaast maakt hij een boottocht door de jungle om kennis te maken met een indianenstam. Hij eindigt zijn reis op ťťn van de vele tropische eilandjes die Panama rijk is.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Saudi ArabiŽ/Jemen - Panama is uitgezonden op zondag 7 december door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!