Uitzending
3 op Reis - Ethiopië - Zürich

EthiopiŽ - ZŁrich

3 op Reis

14-12-2008

| 3600 x bekeken | 0 reacties
7
Floortje is op haar reis van Amsterdam naar Amsterdam-eiland aangekomen op het Afrikaanse vastenland. In EthiopiŽ bezoekt ze de hoofdstad Addis Abeba, waar ze onder meer een heel bijzonder koffieproject bekijkt. Vanuit de stad rijdt ze door het prachtige, groene platteland naar het plaatsje Bahir Dar, bij het Tanameer. Floortje vaart naar ťťn van de vele eilandjes in het meer en bezoekt er een eeuwenoud, Ethiopisch klooster. Ook gaat ze naar de zogenaamde Blauwe Nijl-watervallen.

Deze week reist Froukje naar het Zwitserse ZŁrich. Deze stad heeft een wat suffig imago, maar Froukje ontdekt dat Zurich een heel andere kant heeft: aan de oevers van rivier de Limmat heerst een ware strandcultuur, in oude fabriekspanden zitten unieke kunstcentra en in de hippe wijk "Kreis 5" gaat het feest door tot in de vroege uurtjes.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel EthiopiŽ - ZŁrich is uitgezonden op zondag 14 december door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!