Uitzending
3 op Reis - La Reunion - Spanje

La Reunion - Spanje

3 op Reis

25-1-2009

| 4399 x bekeken | 1 reacties
8
Floortje is op het eiland La Reunion, in de Indische Oceaan. Dit vulkanische eiland hoort bij Frankrijk en de sfeer is er dan ook onmiskenbaar Frans. Floortje verkent het eiland, bezoekt het wijndorpje Cilaos en bekijkt per helikopter het fascinerende vulkaanlandschap. Ze bereidt zich voor op haar lange bootreis naar Amsterdam-eiland in het kantoor van de TAAF, de organisatie die zorg draagt voor de vrachtboot Marion Dufresne waarmee Floortje haar einddoel hoopt te bereiken. De volgende dag is het zover: Floortje gaat aan boord!

Deze week reist Sebastiaan naar Navarra, een streek in het noorden van Spanje. Want voor een woestijnlandschap hoef je helemaal niet ver te reizen; die vind je namelijk ook in Europa! Maar voordat Sebastiaan dit hoogtepunt bezoekt, reist hij eerst via Pamplona, bekend van de stierenrennen, naar Tudela waar hij een speciaal restaurant bezoekt. Onderweg overnacht hij in een eeuwenoud klooster, waar nauwelijks gesproken wordt.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel La Reunion - Spanje is uitgezonden op zondag 25 januari door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie