Uitzending
3 op Reis - Ethiopië - Kuala Lumpur

EthiopiŽ - Kuala Lumpur

3 op Reis

21-12-2008

| 5588 x bekeken | 0 reacties
7
Floortje Dessing reist door EthiopiŽ. In dit Afrikaanse land bezoekt ze de unieke rotskerken van het pelgrimsoord Lalibela. Ook is ze in de vroegere hoofdstad van het land: Gondar. Het ommuurde centrum van deze stad bestaat uit een uitgebreid complex van kastelen en paleizen. Floortje ontmoet ook een Ethiopische jongen, die een project is begonnen waarin straatkinderen even uit hun dagelijkse ellende kunnen ontsnappen.

Deze week reist Sebastiaan naar de hoofdstad van MaleisiŽ: Kuala Lumpur. De meeste mensen kennen deze stad alleen als tussenstop, maar Sebastiaan gaat laten zien dat een verblijf hier zeker de moeite waard is. Hij verkent Kuala Lumpur met de Monorail, een bovengrondse metro in het centrum van de stad. Sebastiaan moet vroeg uit de veren om de parade ter ere van de onafhankelijkheid bij te wonen, hij eindigt zijn reis met een uitstapje aan het olifanten opvangcentrum Kuala Gandah.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel EthiopiŽ - Kuala Lumpur is uitgezonden op zondag 21 december door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie