Uitzending
3 op Reis - Zwitserland en Kaapstad

Zwitserland en Kaapstad

3 op Reis

28-3-2010

| 4512 x bekeken | 0 reacties
7
In aflevering 26 begeven Dennis en Nicolette zich als van ouds in hogere sferen. Nicolette laat je zien hoe je in het bij de high society zo geliefde Genčve met een klein budget toch een geweldige tijd kan hebben. Ook in Chamonix bereikt ze -al zwevend- hoge pieken en vervolgens diepe dalen.Dennis gaat op verkenningstocht voor het Oranjelegioen. Mocht je met het WK naar Zuid-Afrika gaan, of heb je gewoon heel veel zin in dat voetbalfestijn, dan heeft 3 op Reis alvast wat voorpret voor je. Voor als Bert's boys het niet ver schoppen heeft Dennis nog wat alternatieve Kaapstadtips!

Nicolette in Genčve & Chamonix
Deze week is Nicolette in Zwitserland. Ze begint haar reis in het dure Genčve. Nicolette weet zich echter voor een prikkie te vermaken.

Na een ontspannen dag reist Nicolette door naar het dorpje Chamonix in Zwitserland. Hier wordt ze onmiddellijk meegesleurd door de avontuurlijke sfeer die er hangt en zweeft ze al snel van de Mont Blanc af.

Dennis in Kaapstad
Deze week is Dennis in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Naast Johannesburg zal ook hier het Oranje-legioen strijden voor de WK voetbal.

Maar omdat altijd de kans bestaat dat ons Nederlands elftal naast het net schiet, gaat Dennis op zoek naar alternatieven voor de fans om zich te vermaken.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Zwitserland en Kaapstad is uitgezonden op zondag 28 maart door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing, Sebastiaan Labrie en Daphne Bunskoek.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!