Uitzending
3 op Reis - Rusland II - Madeira

Rusland II - Madeira

3 op Reis

21-3-2010

| 4470 x bekeken | 0 reacties
8
In de vijfentwintigste aflevering heeft Floortje het in Rusland nog steeds bitter koud. De afgelopen jaren is er echter een select Russisch gezelschap dat er wel degelijk warmpjes bij zit. Deze nieuwe rijken beschikken over dasha's, traditionele Russische vakantiehuisjes. Floortje gaat eens kijken bij zo'n behaaglijk buitenverblijf. Sebastiaan Labrie verkent het eiland Madeira. Vooral bekend om de grote hoeveelheden pensionado's, maar het blijkt al snel dat er veel en veel meer te doen valt op deze Atlantische postzegel dan bingo en golf. Sebastiaan duikt dan ook nieuwsgierig het nachtleven in!

Floortje in Rusland II
Deze week gaat Floortje op pad met de 24-jarige Olga. Rusland kent sinds een aantal jaren een geheel nieuwe upper-class en ook Olga behoort tot één van de rijkere families. Samen gaan ze de stad Krasnoyarsk in.

Later die dag vertrekt het duo naar de ‘dasha’ van de familie van Olga. Bij het typische Russische buitenhuis hoort ook een sauna. Hier variëren de temperaturen van buiten -40° Celsius tot een binnentemperatuur van + 95° Celsius.

Sebastiaan in Madeira
Deze week is Sebastiaan in Madeira. Het eiland heeft een nogal suf imago, niet gek wanneer er bijna alleen 55+ toeristen Madeira bezoeken. Deze toeristen komen hier vooral om te wandelen. Niets mis mee natuurlijk, maar het eiland wil ook graag jongere toeristen.

Sebastiaan onderzoekt of Madeira wel genoeg potentie heeft om haar imago voor goed te kunnen veranderen. Zo sleet hij van een berg af, bezoekt hij een aantal hippe nachtclubs en ontdekt hij dat zowel voor oudjes als jonge mensen Madeira een unieke ervaring in petto heeft.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Rusland II - Madeira is uitgezonden op zondag 21 maart door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing, Sebastiaan Labrie en Daphne Bunskoek.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!