Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Vrw. zkt. Knst. - 27-10-2010

27-10-2010

Vrw. zkt. Knst.

639 x bekeken | 0 reacties
6
Wat krijg je als je drank en familie bij elkaar brengt? Dat wordt uitgezocht in de nieuwe voorstelling van theatergroep Carver, getiteld 'Steeds meer mensen vieren hun verjaardag niet'.
Twee zussen, één broer en een schoonzus in één hotelkamer, waar de verjaardag van Mams gevierd zal worden. Wordt het een vrolijk familiefeestje, of een stroom van verwijten, verontschuldigingen en pijnlijke stiltes?

Ze zijn opgeleid tot authentieke en bewuste ontwerpers. Hun ontwerpen zijn van een hoog conceptueel gehalte en nooit zomaar een vaas, of een stoel of een tafel. Ze zijn afgestudeerd en exposeren nu op de Design Academy tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Ze bedenken verblijven voor muizen en mensen, of stoelen om zacht fluisterend in te zitten. Zij zijn: de nieuwe lichting Dutch Designers...

Als kind voetbalde hij graag, maar toen hij daarmee stopte ontdekte hij een groter talent: zingen. En toen hij eenmaal kennismaakte met de klassieke muziek was hij definitief verkocht. Nu zingt hij de longen uit zijn lijf, zo veel en vaak als maar mogelijk is: bariton Martijn Cornet. Zoals bv. bij het jubileumconcert van Opera Studio Nederland, waar hij de hoofdrol van Orfeo zingt en speelt, in een regie van Pierre Audi.

In de rubriek 'Op de valreep' deze week de expositie 'Beeld Hal Werk' in Amsterdam-Noord en de voorstelling 'Compassion' van tango-expert Carel Kraayenhof.

Deze uitzending van het programma Vrw. zkt. Knst. is uitgezonden op woensdag 27 oktober door NTR. De presentatie was in handen van Isolde Hallensleben. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie