Uitzending
Top Gun Holland - Zware tijden

Zware tijden

Top Gun Holland

23-2-2009

| 1934 x bekeken | 0 reacties
8
Van de ruim 2000 mensen die aan de selectie zijn begonnen, zijn er na twee testen nog zon 100 over. Dave, Jasper, Evelien en Danny zijn door naar de volgende selectieronden. De psychologische en fysieke test. Dave klapt tijdens een presentatie in en probeert het goed te maken in een persoonlijk gesprek. Wie door is mag een loodzware fysieke test afleggen en twee van de wannabees komen daar niet doorheen.

Op Woensdrecht hebben de eerstejaars het zwaar. De prestatiedruk is zo hoog dat sommige van de jongens van de arts even moeten bijkomen voordat ze hun eerste vliegexamen kunnen afleggen. Arjan is zelfs de lol van het vliegen vergeten. Tijdens een vlucht ziet hij het niet meer zitten en besluit hij terug te keren.

Op Sheppard Air Force Base heeft William zijn eerste checkride. Hij heeft zich goed voorbereid maar in de lucht maakt hij een enorme blunder. Als je met een F16 neerstort achter de vijandelijke linies, moet je als vlieger weten hoe je kan overleven en uit handen van de vijand blijven. Michel is terug in Nederland om hiervoor te oefenen. Weet hij uit handen van de vijand te blijven?

Deze uitzending van het programma Top Gun Holland met de titel Zware tijden is uitgezonden op maandag 23 februari door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie