Uitzending
Top Gun Holland - Vliegen, vliegen en nog eens vliegen

Vliegen, vliegen en nog eens vliegen

Top Gun Holland

2-3-2009

| 1921 x bekeken | 0 reacties
7
Er wordt veel gevlogen deze aflevering. Evelien, Danny en Dave gaan naar Portugal voor de laatste selectietest. De Praktische Vlieger Selectie. Ze moeten in een eenvoudig vliegtuig laten zien dat ze het vliegen een beetje in de vingers hebben. Natuurlijk zijn de wannabees gespannen en Evelien heeft erg last van luchtziekte. Jasper gaat de eerste van twee herkeuringen in. Zullen zijn ogen goed genoeg zijn zodat hij de selectie kan hervatten?

Op Woensdrecht hebben Lucas en Jorik hun eerste examenvluchten, zij gaan lekker. Arjan maakt voor het eerst weer een vlucht. Hopelijk heeft hij de zin in het vliegen weer teruggevonden. En Maikel zet alles op alles om zijn klasgenoten in te halen, maar kan hij de druk wel aan?

In Amerika Sheppard Air Force Base zijn de Nederlandse jongens zover dat ze hun solo’s mogen gaan vliegen. Een belangrijk moment in hun opleiding. Wie slaagt wordt traditioneel de plomp in gegooid. Geert-Jan probeert dat met een list te voorkomen. Gertjan en Joffrey zijn nog in Nederland en bezoeken de open dagen van de luchtmacht om met hun aanstaande collega’s te praten en te kijken naar de demovluchten met de F-16.

Deze uitzending van het programma Top Gun Holland met de titel Vliegen, vliegen en nog eens vliegen is uitgezonden op maandag 2 maart door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie