Uitzending
Top Gun Holland - Vliegen, zwemmen of verzuipen

Vliegen, zwemmen of verzuipen

Top Gun Holland

9-2-2009

| 1715 x bekeken | 0 reacties
6
De wannabees gaan de tweede test doen in de vliegsimulator. Hier valt weer een groot deel van hen af. Jasper verprutst een vlucht en moet alles op alles zetten om door de selectie te komen.

De eerstejaars oefenen in het water als hun vliegtuig is neergestort. Ze leren vanuit het water in een drijvende overlevingscapsule te komen. Dat is niet eenvoudig en betekent vooral veel hozen.

Bij de Nederlandse leerlingen in de USA heeft Tom een baaldag. De arts heeft hem een vliegverbod opgelegd vanwege een griepje. Ondertussen gaat Erik wel voor het eerst de lucht in met de T37 tweet, het eerste jachtvliegtuig in zijn leven.

De laatstejaars verhuizen van Sheppard Air Force Base in Texas naar Springfield Ohio waar de training op de F16 begint. Gertjan en Joffrey gaan met hun hebben en houden gepakt in hun snelle auto’s op weg naar de basis waar hun droomjet staat te wachten. En ook zonder afterburner kan je op de Amerikaanse highway te snel gaan.

Deze uitzending van het programma Top Gun Holland met de titel Vliegen, zwemmen of verzuipen is uitgezonden op maandag 9 februari door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie