Uitzending
Top Gun Holland - Gevaar, twijfel en dromen

Gevaar, twijfel en dromen

Top Gun Holland

9-3-2009

| 2845 x bekeken | 0 reacties
8
Evelien, Danny en Dave zijn in Portugal voor de laatste selectietest. Nu moeten ze laten zien dat ze het vliegershandje hebben. Evelien heeft haar luchtziekte overwonnen, maar vliegt ze goed genoeg? Danny heeft ervaring en voert zelfs aerobatics uit en Dave haalt alles uit de kast om te laten om zijn droom te verwezenlijken.

Op Woensdrecht is het alles of niets voor Lucas. In de praktijk haalt hij alles met glans, maar een mondeling examen heeft hij al verschillende keren niet gehaald. Deze aflevering heeft hij de laatste mogelijkheid om het mondelinge examen ‘Noodprocedures’ te halen. Faalt hij dan kan hij meteen zijn spullen pakken. Arjan heeft weer zin in het vliegen gekregen en Maikel zit in de problemen. Zijn vliegen gaat niet zo goed en de twijfel slaat toe.

Sheppard Air Force Base is in diepe rouw. Er is een toestel gecrashed en twee collega’s zijn omgekomen. De Nederlandse jongens zijn geschrokken, maar zelfs dit ongeluk brengt hun niet af van hun droom die F-16 te vliegen. En op Springfield zijn Michel, Joffrey en Gertjan zover dat ze voor het eerst in de F-16 gaan vliegen. Eindelijk in de kist van hun dromen. Maar bij zijn eerste vlucht komt Michel met de schrik vrij. Tijdens zijn vlucht raakt een vogel zijn toestel.

Deze uitzending van het programma Top Gun Holland met de titel Gevaar, twijfel en dromen is uitgezonden op maandag 9 maart door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie