Uitzending
Tijd voor MAX - Venloër Lex Uiting zingt
Tijd voor MAX - Venloër Lex Uiting zingt

Venloër Lex Uiting zingt

Tijd voor MAX

24-9-2019

| 418 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast is Formule 1-commentator bij Ziggo Sport Olav Mol om te vertellen over De Formule 1 Show waarmee hij vanavond in Sittard in het theater staat.

Voormalig topbokser Arnold Vanderlyde is niet alleen drievoudig Europees kampioen boksen en drievoudig Olympisch bronzen medaillewinnaar, maar ook geboren in Sittard en daarom deze week een absolute must.

Aan tafel ook conservator Angelique Friedriechs, die op 40 meter diepte in de grotten van Maastricht een honderd jaar oude, zwart-witte replica van de Nachtwacht restaureerde.

Vaste huisarts dokter Ted van Essen vertelt over het Restless Legs Syndroom, en in de keuken staat Meester Patissier Robčrt van Beckhoven.

Lex Uiting is bekend als presentator en verslaggever, maar hij is ook zanger en als geboren Venloër bovenal Limburger. Hij treedt samen met zijn band op met zijn laatste single.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Lex Uiting, Arnold Vanderlyde en Olav Mol te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Venloër Lex Uiting zingt werd uitgezonden op dinsdag 24 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie