Uitzending
Tijd voor MAX - Herinneringen voor het leven - stop dementie

Herinneringen voor het leven - stop dementie

Tijd voor MAX

30-9-2019

| 336 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast zijn presentatoren Toine van Peperstraten en Roos Moggré. Zij presenteren op NPO1 de live-talkshow Herinneringen voor het leven - stop dementie. Daarin komen patiënten en hun naasten aan het woord over de impact van deze ingrijpende hersenziekte.

Presentatrice Nicolette Kluijver zit ook aan tafel. Over haar eerste kinderboek Dierenpret. Het is een boek vol versjes over het boerenleven en over dieren die allemaal van elkaar verschillen.

Voormalig profvoetballer Hedwiges Maduro is tegenwoordig voetbalanalist bij FOX Sports en blikt vooruit op de Champions League-wedstrijd tussen Valencia en Ajax, clubs waarvoor Maduro beide heeft gevoetbald.

Nationale Broer en Zus Dag. Therapeutisch fotografe Paulien Kuiper schreef het boek Brus, (on)breekbare liefde, over de sterke band die mensen kunnen voelen met hun meervoudig beperkte broer of zus. Het boek gaat over haar eigen broer en daarnaast verzamelde ze verhalen van anderen.

Verder: cabaretières Mylou Frencken en Dorine Wiersma schuiven aan om te vertellen over hun splinternieuwe voorstelling Waagstukken, waarin ze zowel de lafbek als de lefgozer in zichzelf op de hak nemen. Uiteraard treden ze ook voor ons op met een nummer uit de theatershow.

In de keuken vandaag Janny van der Heijden.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Dorine Wiersma, Hedwiges Maduro, Mylou Frencken, Nicolette Kluijver, Roos Moggré en Toine van Peperstraten te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Herinneringen voor het leven - stop dementie werd uitgezonden op maandag 30 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie