Uitzending
Tijd voor MAX - Dries Roelvink met Sophietje
Tijd voor MAX - Dries Roelvink met Sophietje

Dries Roelvink met Sophietje

Tijd voor MAX

23-9-2019

| 417 x bekeken | 0 reacties
6
Acteurs Maartje van de Wetering en Porgy Franssen zijn te gast om te vertellen over de theatervoorstelling Peachez waarin ze beiden te zien zijn. Peachez gaat over een fatale liefdesgeschiedenis en is een theaterbewerking van de gelijknamige succesroman van Ilja Leonard Pfeijffer.

Arabiste, voormalig diplomate en Eerste Kamerlid Petra Stienen zit bij ons aan tafel. Zij is geboren in Limburg (Roermond) en heeft een nieuw boek uit, Vergroot je Charisma.

In de Human-serie We zien ons worden de bewoners van de Geleense wijk Lindenheuvel een jaar lang gevolgd. Het is een wijk waar na het verdwijnen van de mijnen en de ontkerkelijking de sociale cohesie is afgenomen. De Geleense wethouder Kim Schmitz vertelt, die eenzaamheid in haar portefeuille heeft.

MAX-ombudsman Jeanine Janssen is eveneens te gast; ditmaal niet om een netelige kwestie op te lossen, maar om te vertellen over haar fijne jeugd in het Limburgse Echt, waar ze onder meer met lapjes op de stoffenmarkt stond.

Ook culinair journaliste Janny van der Heijden is aanwezig.

Qua optreden is er Dries Roelvink, die zijn nieuwe single Sophietje ten gehore komt brengen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Dries Roelvink, Ilja Leonard Pfeijffer, Maartje van de Wetering, Petra Stienen en Porgy Franssen te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Dries Roelvink met Sophietje werd uitgezonden op maandag 23 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie