Uitzending
Tijd voor MAX - Actrice Carine Crutzen schreef een boek

Actrice Carine Crutzen schreef een boek

Tijd voor MAX

27-9-2019

| 398 x bekeken | 0 reacties
5
Actrice Carine Crutzen is geboren in Limburg (Heerlen), en schreef een boek over haar jeugd en haar relatie met haar ouders, Uit het zuiden. Daar komt ze over vertellen.

Verder schuift acteur Xander van Vledder aan. De geboren Sittarder is op 5 oktober in het theater te zien in een reprise van Ibsens klassieker Vijand van het volk.

Te gast is ook Beppie Kraft, bekend als de koningin van het Limburgse lied. We spreken haar over haar succesvolle zangcarrière en natuurlijk treedt ze ook voor ons op.

Handboogschutter Gabriela Bayardo over hoe de liefde haar naar Nederland bracht.

In de keuken kok Cas Wolters, bekend van Heel Holland bakt. Hij maakt een van zijn Limburgse specialiteiten.

Urbanus keert terug in de theaters. In België had hij veel succes met zijn nieuwste show en nu komt hij daarmee naar Nederland.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Carine Crutzen, Beppie Kraft, Urbanus en Xander van Vledder te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Actrice Carine Crutzen schreef een boek werd uitgezonden op vrijdag 27 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie