Uitzending
Tijd voor MAX - Rocky Hehakaija eerste vrouw in FIFA 20

Rocky Hehakaija eerste vrouw in FIFA 20

Tijd voor MAX

20-9-2019

| 142 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast is Rocky Hehakaija, een van de pioniers van het straatvoetbal, en binnenkort één van de karakters in de nieuwe straatvoetbalversie van het voetbalsimulatiespel FIFA 20. Ze is daarmee de eerste vrouw in dit spel.

Verder: Leo Blokhuis kennen we als muzikant en kenner van de popmuziek, maar nu debuteert hij met een heuse roman, Blauwe zomer, waarin twee jongens met een verschillende achtergrond allebei hun verleden van zich af proberen te schudden. De opkomst van de Indische krontjongmuziek in het Den Haag van de jaren 50 loopt als een rode draad door het verhaal. Bij ons vertelt Leo wat hem ertoe bracht dit boek te schrijven.

Kees Boonman over hoe de kamer en de oppositie partijen op de miljoenennota gereageerd hebben.

In de keuken Anna Yilmaz.

Zanger Sjors van der Panne komt binnenkort met een nieuw album én een nieuwe single, en die single presenteert hij.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Kees Boonman en Leo Blokhuis te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Rocky Hehakaija eerste vrouw in FIFA 20 werd uitgezonden op vrijdag 20 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie