Uitzending
Tijd voor MAX - Sittardse week met Limburgs muzikale trots
Tijd voor MAX - Sittardse week met Limburgs muzikale trots

Sittardse week met Limburgs muzikale trots

Tijd voor MAX

25-9-2019

| 440 x bekeken | 0 reacties
6
Presentator en filmkenner Jac Goderie krijgt volgende week een Gouden Kalf voor de Filmcultuur voor zijn jarenlange inzet voor de Nederlandse film. Hij vertelt waarom film hem zo aan het hart ligt.

Josine Droogendijk over Koningin Maxima 10 jaar bij de VN.

Foodblogger Jonneke de Zeeuw maakt een typisch Limburgs gerecht.

Schrijver Michael Berg schreef de thriller 'Nacht in Parijs'. Hij won in 2013 de prestigieuze Gouden Strop. Zijn twee volgende boeken werden genomineerd en mogelijk volgt een derde nominatie met de verschijning van zijn nieuwste boek 'Ik zie je'.

Ook hebben we het over de uitreiking van de felbegeerde Inktspotprijs 2019. De prijs voor de beste politieke tekening van het jaar.

In deze Sittardse week mag Limburgs muzikale trots Rowwen Hèze natuurlijk niet ontbreken. Ze zingen hun nieuwe single Elke ierste kier, en net als op hun album Voorwaartsch! doen ze dat samen met zangeres Blackbird.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Jac. Goderie te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Sittardse week met Limburgs muzikale trots werd uitgezonden op woensdag 25 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie