Uitzending
Tijd voor MAX - Oud-woordvoerder Klaas Wiltink over bizarre zaken

Oud-woordvoerder Klaas Wiltink over bizarre zaken

Tijd voor MAX

26-9-2019

| 174 x bekeken | 0 reacties
7
Joke Alberts en Christa Krommenhoek, respectievelijk de weduwe en de dochter van zanger Koos Alberts, zijn te gast in verband met het boek dat deze week over de overleden volkszanger verschijnt. Dit boek, De kracht van liefde, is geschreven door dochter Christa.

Verder ontvangen we de stadsarchivaris van Sittard, Peer Boselie; hij weet alles over de vele bijzondere inwoners van deze stad, waarvan cabaretier Toon Hermans misschien wel de bekendste was.

Ook oud-woordvoerder van de Amsterdamse politie Klaas Wilting zit vandaag aan tafel. Tijdens zijn jaren als woordvoerder maakte hij geruchtmakende zaken mee, zoals de Heineken-ontvoering en de moord op Klaas Bruinsma. Deze week verschijnt zijn autobiografie, Klaas Wilting. De roerige jaren van een politiewoordvoerder.

In de keuken chefkok Antoine Hermans.

Het optreden is van de Limburgse zanger en muzikant Frans Pollux.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Klaas Wilting en Frans Pollux te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Oud-woordvoerder Klaas Wiltink over bizarre zaken werd uitgezonden op donderdag 26 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie