Uitzending
Tijd voor MAX - Met harp Iris Kroes

Met harp Iris Kroes

Tijd voor MAX

17-9-2019

| 219 x bekeken | 0 reacties
6
Met politiek commentator Kees Boonman bespreken we op deze Prinsjesdag de troonrede en de algemene beschouwingen in de Tweede Kamer naar aanleiding van de gepresenteerde begroting.

Modejournaliste Josine Droogendijk geeft haar mening over de kleding van de bij de ceremonie aanwezige leden van de koninklijke familie én de heren en dames politici.

75 jaar geleden begon de Slag om Arnhem. Schrijver Tomas Ross werd geboren op 16 september 1944, aan de vooravond van deze militaire operatie. Ter gelegenheid van de herdenking van de Slag om Arnhem wordt zijn trilogie Voor Volk en Vaderland nu heruitgegeven. Tomas is te gast.

De film Het Wad van Ruben Smit trok al veel mensen naar de bioscoop, maar nu kun je Het Wad ook op een hele andere manier beleven in het theater. Reinout Douma, dirigent van het Noordpoolorkest en natuurjournalist Rob Buiter hebben deze voorstelling gemaakt.

In de keuken Meester Patissier Robèrt van Beckhoven.

Het optreden is van zangeres Iris Kroes; zij heeft een nieuwe single én een nieuw album.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Kees Boonman, Reinout Douma en Tomas Ross te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Met harp Iris Kroes werd uitgezonden op dinsdag 17 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie