Uitzending
Tijd voor MAX - Ondergronds Kerstmis vieren

Ondergronds Kerstmis vieren

Tijd voor MAX

13-12-2018

| 938 x bekeken | 0 reacties
6
Actrices Eva Crutzen, Yentl Schieman, Stephanie Louwrier, Christine de Boer en Yvonne van den Eerenbeemt nemen in de kerstvoorstelling The last Christmas alvast een voorschotje op een wereld waarin na Sinterklaas en Pasen ook het kerstfeest tot de verboden feesten is gaan horen. Maar Eva, Yentl, Stephanie, Christine en Yvonne accepteren dit niet en gaan als ware rebellen ondergronds om nog éénmaal de ballen in de kerstboom te hangen. Bij ons aan tafel vertellen ze wat het publiek in de voorstelling nog meer kan verwachten.

Verder: acteur Martijn Fischer we spreken hem over de winterkomedie [email protected] waarin hij een van de hoofdrollen speelt. Het theaterstuk is een knipoog naar de succesfilm Home Alone en levert een avond vol avontuur, slapstick, live muziek en spektakel op.

En ambassadeurs Hans Docter en Kees van Baar zijn gevolgd voor het programma Floortje en de ambassadeurs. Ze vertellen bij ons over hun werk en hoe het was om mee te werken aan het programma van Floortje Dessing.

Ook bij ons te gast: Frank en Rogier, die we kennen we van programma's als Steenrijk, Straatarm en Paleis voor een prikkie, praten over hun nieuwe programma Mijn kerst is de beste.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Eva Crutzen, Martijn Fischer en Stephanie Louwrier te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Ondergronds Kerstmis vieren werd uitgezonden op donderdag 13 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten