Uitzending
Tijd voor MAX - De vrienden van Frank Evenblij

De vrienden van Frank Evenblij

Tijd voor MAX

17-12-2018

| 1300 x bekeken | 0 reacties
6
Acteur Mike Weerts en zijn vrouw, theatermaakster Willemijn Weerts, zitten bij ons aan tafel om te vertellen over hun theatervoorstelling Wolk die binnenkort in première gaat. Het stuk is gebaseerd op de persoonlijke ervaring van Willemijn met postpartum depressie, oftewel postnatale depressie, iets waarmee zij te maken kreeg na de geboorte van haar tweede kindje. Met de voorstelling wil het stel het taboe dat nog altijd rondom dit thema heerst doorbreken en postpartum depressie ook onder zorgverleners bekender maken.

Presentator Frank Evenblij is ook te gast. Het nieuwe seizoen van zijn personalityshow Evenblij maakt vrienden gaat bijna van start en daarin gaat hij weer wekelijks op pad met nationale én internationale beroemdheden. Daarnaast presenteert Frank de nieuwe BNNVARA-quiz Het uur van de waarheid, dus er is genoeg om over te praten.

En een optreden van De Proppies, een uit vijf Volendamse nichtjes én hun neef bestaande zanggroep die een kerstalbum heeft opgenomen: Christmas with De Proppies. Vandaag laten ze bij ons horen hoe dat klinkt: kerstmis met een palingsound!

Verder blikken we met boswachter André Donker terug op het natuurnieuws van 2018. Met Janny van der Heijden hebben we het over de tweede aflevering van Heel Holland Bakt. En schrijver en kok Hilary Akers vertelt over de uitreiking van de Michelinsterren.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Frank Evenblij en Mike Weerts te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De vrienden van Frank Evenblij werd uitgezonden op maandag 17 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien...
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten