Uitzending
Tijd voor MAX - De successen van Kees Verkerk

De successen van Kees Verkerk

Tijd voor MAX

11-12-2018

| 493 x bekeken | 0 reacties
6
We ontvangen schaatslegende Kees Verkerk. Over de voormalig Olympisch- en wereldkampioen schaatsen en inmiddels kastelein en campinghouder verscheen onlangs de biografie 'Keessie', geschreven door sportjournalist Jeroen Haarsma. Een mooie aanleiding om met de sportheld zelf terug te blikken op zijn bijzondere en succesvolle schaatscarrière.

Verder: morgen komt de zaak van Jos B., verdachte in de zaak van Nicky Verstappen, voor het eerst voor de rechter. We praten hierover met journalist Thomas Kusters, die de zaak Nicky Verstappen al heel lang volgt.

Ook journalist, columnist en voormalig hoofdredacteur van tijdschrift Playboy Jan Heemskerk schuift aan. Hij schreef het boek 'Als Jan het kan…', waarin hij zijn zoektocht naar een gezondere levensstijl beschrijft.

En een optreden van Karin Bloemen samen met vijftig leden van het Grootkoor. Samen met het Grootkoor geeft Karin de komende tijd vier kerstconcerten.

Als slagroom op de taart staat Robèrt van Beckhoven in de keuken, hij maakt de technische opdracht uit aflevering 2 van Heel Holland Bakt. En huisarts Ted van Essen vertelt over een campagne 'Samen beslissen in de zorg'.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Kees Verkerk, Jan Heemskerk en Karin Bloemen te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De successen van Kees Verkerk werd uitgezonden op dinsdag 11 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie