Uitzending
Tijd voor MAX - Albert Verlinde terug op de buis

Albert Verlinde terug op de buis

Tijd voor MAX

19-12-2018

| 1092 x bekeken | 0 reacties
6
Musicalproducent en presentator Albert Verlinde is te gast. vanaf 7 januari gaat het entertainmentprogramma 6 Inside van start op SBS6 en Albert vormt samen met Jan Versteegh het presentatieduo. Wat kunnen we van zijn terugkeer op de beeldbuis verwachten?

Ook acteur Daan Schuurmans komt langs. hij speelt de rol van de welgestelde Valentijn Rixtus Bentinck in de televisiefilm Heer & Meester die 29 december wordt uitgezonden. Deze televisiefilm is het langverwachte slotdeel van de gelijknamige misdaadserie en zal hopelijk eindelijk uitsluitsel geven over het raadselachtig verleden van Valentijn. Wie weet kan Daan bij ons alvast een tipje van de sluier oplichten.

Tenslotte een optreden van pianovirtuoos Wibi Soerjadi die op 27 december een Kerstgala en op 2 januari een Nieuwjaarsconcert geeft in het Amsterdamse Concertgebouw, waarbij werken van Chopin, Liszt en eigen composities de revue passeren. We zijn benieuwd wat hij voor ons heeft uitgezocht!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Albert Verlinde, Daan Schuurmans en Wibi Soerjadi te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Albert Verlinde terug op de buis werd uitgezonden op woensdag 19 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten