Uitzending
Tijd voor MAX - Bekendmaking genomineerden Musical Awards

Bekendmaking genomineerden Musical Awards

Tijd voor MAX

12-12-2018

| 1060 x bekeken | 0 reacties
5
Bij ons aan tafel Irene Moors en Cornald Maas, respectievelijk lid van de vakjury en voorzitter van de vakjury van de Musical Awards die op 23 januari 2019 weer zullen worden uitgereikt. Bij ons mogen Irene en Cornald alvast enkele genomineerden bekendmaken.

Ook te gast: zangtrio O’G3NE, de zingende zusjes hebben veel te vertellen. Er komen kerstconcerten en theatervoorstellingen aan en ook is er een nieuwe kerstsingle. Die laten ze natuurlijk horen!

Verder: verse voeding is duur en bewerkt eten is goedkoop, maar klopt dat wel? Gezondheidsprofessor Jaap Seidell weet wat onze voeding écht kost.

En de vijf afvallers van Heel Holland Bakt staan in de keuken. Ze maken een high tea voor ons met miniaturen geïnspireerd op de taarten waarmee ze de jury wisten te verleiden tijdens de selectiedag.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Cornald Maas en Irene Moors te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Bekendmaking genomineerden Musical Awards werd uitgezonden op woensdag 12 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten