Uitzending
Tijd voor MAX - Klaar? Bakken maar!

Klaar? Bakken maar!

Tijd voor MAX

7-12-2018

| 386 x bekeken | 0 reacties
6
We hebben er lang op moeten wachten, maar dit weekend is het zover. Dan gaat Heel Holland Bakt weer van start! Om dat te vieren zijn André van Duin en Robèrt van Beckhoven. Omdat dit seizoen begint met 500 deelnemers heeft de jury hulptroepen ingeschakeld. Bekende koks, bakkers en oud-deelnemers proeven mee in de eerste aflevering en zijn bij ons te gast.

Verder: niet alleen veel taart bij Heel Holland Bakt, ook op De Eikenhorst staat een verjaardagstaart klaar, want Prinses Amalia mag 15 kaarsjes uitblazen. We praten met koningshuisdeskundige Josine Droogendijk over de jarige kroonprinses.

En we praten met Anita Meyer, Tommie Christiaan en Xander de Buisonjé over Holland Zingt Kerst 2018, het grote meezingspektakel dat op 21 december in Ahoy wordt gehouden en waaraan behalve Anita, Tommie en Xander nog veel meer bekende Nederlandse artiesten meewerken. Een voorproefje daarvan krijgen we alvast met een optreden van Xander de Buisonjé samen met de Marcel Fisserband.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren André van Duin, Anita Meyer, Tommie Christiaan en Xander de Buisonjé te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Klaar? Bakken maar! werd uitgezonden op vrijdag 7 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie