Uitzending
Tijd voor MAX - Hilarische kerst met Carly Wijs

Hilarische kerst met Carly Wijs

Tijd voor MAX

14-12-2018

| 1121 x bekeken | 0 reacties
6
Actrice Carly Wijs zit bij ons aan tafel om te vertellen over de nieuwe vijfdelige serie Kerst met de Kuijpers waarin zij naast onder andere Henriëtte Tol, Jeroen Spitzenberger en Marcel Hensema te zien is. De serie toont op hilarische wijze hoe de traditionele kerstviering van de familie Kuijpers verstoord wordt wanneer de zogenaamde klusjesman ineens de nieuwe vriend van moeder blijkt te zijn.

Verder: singer-songwriter Alain Clark treedt op en wel met een nummer dat hij speciaal heeft geschreven op basis van een verhaal van één van onze kijkers. Het resultaat laat hij horen.

Met Dione de Graaff hebben we het over het Sportgala. Volgende week wordt daar bekend wie de Sportman, Sportvrouw, Paralympische Sporter, Sportploeg, Coach en Young Talent van het Jaar worden. We blikken vooruit met de presentatrice.

En Sandra Ysbrandy en Christiaan Kuyvenhoven combineren eten met klassieke muziek. Sandra kookt, Christiaan verzorgt de muziek.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Carly Wijs, Alain Clark, Christiaan Kuyvenhoven, Dione de Graaff en Sandra Ysbrandy te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Hilarische kerst met Carly Wijs werd uitgezonden op vrijdag 14 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie