Uitzending
Tijd voor MAX - Drukke tijden voor Halina Reijn

Drukke tijden voor Halina Reijn

Tijd voor MAX

10-12-2018

| 444 x bekeken | 0 reacties
6
We ontvangen actrice Halina Reijn. Ze speelt momenteel de sterren van de hemel in Husbands & Wives, een relatiekomedie gebaseerd op een film van regisseur Woody Allen. Vanaf januari is Halina bovendien weer te zien in de theatervoorstelling The Fountainhead. Genoeg om over te praten dus.

Verder worden maandag 10 december in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam de Amateur Musical Awards uitgereikt. Musicalster Pia Douwes maakt bij ons in de uitzending al bekend wie de gelukkige winnaar is van de Pia Douwes Special Talent Award.

En het is de dag waarop in Zweden de Nobelprijzen worden uitgereikt. We praten erover met voormalig minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk, zelf van huis uit microbioloog. En natuurlijk zijn we ook benieuwd naar wat de oud-politicus op dit moment doet.

Ook musicalactrice Celinde Schoenmaker en stylist Fred van Leer komen langs. Beiden zijn samen met andere sterren te bewonderen in het kerstspektakel The Christmas Show – Assepoester en het kerstbal dat komende 22 en 23 december in het Ziggo Dome wordt opgevoerd. We weten al dat Celinde de rol van Asseposter gaat vertolken en dat Fred de boze stiefmoeder speelt, maar er valt vast nog meer over te vertellen. En Celinde gaat ook voor ons optreden!

En een dag na de eerste aflevering van Heel Holland Bakt praten we na met Janny van der Heijden.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Halina Reijn, Fred van Leer, Pia Douwes en Ronald Plasterk te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Drukke tijden voor Halina Reijn werd uitgezonden op maandag 10 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie