Uitzending
Tijd voor MAX - Heeft Dennis Weening ADHD?

Heeft Dennis Weening ADHD?

Tijd voor MAX

6-1-2020

| 332 x bekeken | 0 reacties
6
Dennis Weening gaat in zijn nieuwe programma met een best wel intieme vraag op pad: Heb ik ADHD?

Dook van Dijck en Mariska van Kolck schitteren in de voorstelling 'Haal het doek maar op!', een musical over een groep muzikanten uit het schnabbelcircuit die met gouwe ouwe hits door het land trekken.

De debuutroman Birk van Jaap Robben gaat verfilmd worden én hij heeft weer een paar mooie gedichten opgeduikeld.

Eva van der Gucht, Anne-Marie Jung en Tina de Bruin beklimmen de Kilimanjaro voor een doel dat hun aan het hart gaat: War Child!

Verder: Raymond Knops is al jaren staatssecretaris van Binnenlandse zaken. Sinds oktober neemt hij de taken waar van Kajsa van Ollongren en is hij onze minister van Binnenlandse Zaken.

En Janny van der Heijden staat in de keuken. Ze maakt na de overdaad aan eten in december iets lichts!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Dennis Weening, Anne-Marie Jung, Eva Vander Gucht, Mariska van Kolck, Raymond Knops en Tina de Bruin te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Heeft Dennis Weening ADHD? werd uitgezonden op maandag 6 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie