Uitzending
Tijd voor MAX - Evert ten Napel over Op weg: Hunebed Highway

Evert ten Napel over Op weg: Hunebed Highway

Tijd voor MAX

20-12-2019

| 356 x bekeken | 0 reacties
6
Evert én Carrie ten Napel volgen in het nieuwe programma 'Op weg: Hunebed Highway' de Route 66 van Drenthe. Ze gaan langs bij hunebedden, historische dorpen en natuurgebieden. Maar het is niet de eerste keer dat vader en dochter Ten Napel samenwerken.

De televisieserie 'In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt' en het boek 'Grote Verwachtingen' waarin Geert Mak net als eerder voor zijn boek en serie 'In Europa' kriskras door ons continent om te kijken hoe het erbij ligt.

2019 was voor de Royals op verschillende vlakken een bijzonder jaar. Justine Marcella vertelt.

In de keuken vlecht Robèrt van Beckhoven een kerstster.

De tweelingzussen Loes en Renée Wijnhoven hebben een ongekende fascinatie voor de Kerst. Als de band Clean Pete brachten ze al elk jaar een kerstsingle uit en dit jaar komen ze met een heel Kerstalbum: Gloria.

Wolter Kroes vertelt over het programma Kerstfeest in de Stad.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Evert ten Napel, Carrie ten Napel, Geert Mak, Justine Marcella en Wolter Kroes te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Evert ten Napel over Op weg: Hunebed Highway werd uitgezonden op vrijdag 20 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie