Uitzending
Tijd voor MAX - Hoe viert Hanna Verboom dit jaar kerst?

Hoe viert Hanna Verboom dit jaar kerst?

Tijd voor MAX

19-12-2019

| 177 x bekeken | 0 reacties
6
Celinde Schoenmaker staat als Doornroosje in The Christmas Show in de Ziggo Dome. En dat terwijl ze in Londen woont waar ze een succesvolle musicalcarričre heeft.

Hanna Verboom geeft deze kerst iets bijzonders cadeau.

En in de keuken staat Gert Jan Kiers, de dichtende slager. Hij maakt iets lekker voor tijdens de feestdagen.

Met Kees Boonman kijken we terug op het afgelopen politiek jaar. Stikstof, protesten, verkiezingen en een minister-president die zich niet alles meer herinnert.

De top 2000 op NPO Radio 2 bestaat 20 jaar. Sinds 18 jaar is Leo Blokhuis naast Matthijs van Nieuwkerk het vaste gezicht van de Top 2000 op televisie.

Pepijn Gunneweg gaat na jaren van afwezigheid op het toneel, het theater in met zijn eerste solovoorstelling 'The Great Wonder'.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Hanna Verboom, Kees Boonman, Leo Blokhuis en Pepijn Gunneweg te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Hoe viert Hanna Verboom dit jaar kerst? werd uitgezonden op donderdag 19 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie