Uitzending
Tijd voor MAX - André Dongelmans laat je rillen!
Tijd voor MAX - André Dongelmans laat je rillen!

André Dongelmans laat je rillen!

Tijd voor MAX

1-10-2019

| 292 x bekeken | 0 reacties
6
Fotograaf Bernard Rübsamen is eigenlijk royaltyfotograaf, maar volgde ook de carrière van popster David Bowie op de voet. Het DeLaMar opent een fototentoonstelling waar de vele foto’s die Rübsamen van het muzikale genie maakte. Hij vertelt hoe zijn interesse in Bowie is ontstaan.

Verder: de West End-horrorhit Ghost Stories in de Nederlandse theaters. Acteur André Dongelmans speelt de rol van professor in de parapsychologie Filip Kuiper en legt uit hoe hij zeker weet dat ook het Nederlandse publiek bij Ghost Stories de rillingen over het lijf zullen lopen.

Huisarts dokter Ted van Essen behandelt een interessant medisch onderwerp.

In de keuken Meester Patissier Robèrt van Beckhoven.

Tenslotte een optreden van Wesly Bronkhorst & Berget Lewis die hun succesnummer Reis met me mee ten gehore zullen brengen.

Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel André Dongelmans laat je rillen! werd uitgezonden op dinsdag 1 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie