Uitzending
Tijd voor MAX - De cast We zijn er Bijna! in de studio

De cast We zijn er Bijna! in de studio

Tijd voor MAX

3-10-2019

| 308 x bekeken | 0 reacties
6
Het was het best bekeken televisieprogramma van de Nederlandse televisie deze zomer. Het negende seizoen van We Zijn Er Bijna met Martine. En dit jaar ging de reis naar de Balkan. In de studio alle deelnemers van de reis.

Hoe gaat schrijver columnist Eva Posthuma de Boer de wereld vanuit haar keukenkast verbeteren? Dat is te lezen in haar nieuwste Kookboek; Eva's Keukenkast.

In China werd gevierd dat Mao Zedong zeventig jaar geleden de Volksrepubliek China uitriep. En voor Diederik de Boorder is dat land niet geheel onbekend want hij werkte in 2005 in China als roeicoach. Zijn boek Fluisterend Goud, over zijn tijd daar is verschenen.

En in Engeland houdt niet alleen de Brexit de gemoederen bezig. Prins Harry kondigde aan dat hij en Meghan gerechtelijke stappen gaan nemen tegen de Britse tabloid Mail on Sunday.

We kennen hem natuurlijk als taxichauffeur, als profvoetballer, reclamepersonage, televisiemaker, maar ook als schrijver. Ook leest Maarten Spanjer een eigen verhaal voor tijdens de Nationale Voorleeslunch.

En een optreden van Ruud Hermans, winnaar van de Voice.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Maarten Spanjer te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De cast We zijn er Bijna! in de studio werd uitgezonden op donderdag 3 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie