Uitzending
Tijd voor MAX - Ritsma en Uytdehaage samen terug op het ijs!

Ritsma en Uytdehaage samen terug op het ijs!

Tijd voor MAX

3-12-2019

| 319 x bekeken | 0 reacties
6
2 december ontving actrice en zangeres Marjolijn Touw de Gouden Genesius Penning. De penning is in het leven geroepen ter nagedachtenis aan entertainer Jos Brink en wordt jaarlijks uitgereikt aan een veelzijdige podiumkunstenaar met uitzonderlijke talenten.

In het televisieprogramma de IJzersterkste worden in korte tijd bekende Nederlanders klaargestoomd om al schaatsend de strijd met elkaar aan te gaan. Hiervoor keren zesvoudig wereldkampioen Rintje Ritsma en tweevoudig Olympisch Kampioen Jochem Uytdehaage samen terug op het ijs.

3 december is het Giving Tuesday, het tegenwicht voor Black Friday. Giving Tuesday gaat niet over kopen, maar staat juist in het teken van iets voor een ander over hebben. Shiran Gort is een voorbeeld van één van de mensen die iets terug doet voor een ander.

In de keuken Eke Mariën en Jan Groenwold. En een optreden van De Nationale Operette.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Jochem Uytdehaage, Marjolijn Touw en Rintje Ritsma te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Ritsma en Uytdehaage samen terug op het ijs! werd uitgezonden op dinsdag 3 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie