Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 5

Aflevering 5

RTL Tour du Jour

10-7-2019

| 442 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

Gert Jakobs over Tourorganisator ASO: 'Het is een asoclub'
Gert Jakobs is geen fan van de Franse organisatie van de Tour de France, die volgens de oud-wielrenner meet met twee maten.

Poels naar Jumbo? 'Die supermarkten bevallen me goed!'
Filemon Wesselink bespreekt met Wout Poels zijn opties voor de toekomst. De Limburger mag na dit seizoen weg bij Ineos, en ziet zelf een geheel Nederlands superteam bij Jumbo-Visma wel zitten.

Mollema verwacht flinke tijdvserschillen in eerste bergetappe
Bauke Mollema verwacht dat er donderdag in de eerste bergetappe van de Tour meteen flinke verschillen worden gemaakt.

Teammanager QuickStep wil samenwerken met Jumbo-Visma
Patrick Lefevre, de teammanager van Deceuninck-Quick Step, hoopt de komende dagen in het peloton hulp te krijgen van Jumbo-Visma. Het Nederlandse team zelf lijkt dat echter niet zo te zien zitten.

'Het is geen schande om van Sagan te verliezen'
Wout van Aert greep in de vijfde etappe net naast de ritzege, maar toch was het team van Jumbo-Visma te spreken over de prestatie van de Belg.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour waren Maarten Tjallingii, Eric Corton, Frank Evenblij, Stef Clement, Bauke Mollema, Gert Jakobs en Wout Poels te gast. Filemon Wesselink deed in deze uitzending verslag voor RTL Tour du Jour. Michael Boogerd was in deze uitzending van RTL Tour du Jour deskundige. De presentatie was in handen van Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op woensdag 10 juli door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie