Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 4

Aflevering 4

RTL Tour du Jour

9-7-2019

| 373 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

RTL 7 Tour Du Jour "Aflevering 4"
Dagelijkse wielertalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Bart Nolles ontvangt samen met Michael Boogerd gasten met uiteenlopende achtergronden en bespreekt het laatste nieuws uit de Ronde van Frankrijk.

De etappe van woensdag: Rasmussen noemt drie kanshebbers voor overwinning
Woensdag 175,5 km over kronkelende wegen en korte klimmetjes naar Colmar in de vijfde etappe. Michael Rasmussen voorspelt de vijfde etappe.

Wielrenners geven hun mening over nieuwe 'onbenullige regeltjes'
Filemon Wesselink vroeg in Frankrijk aan verschillende wielrenners, wat hun mening is over de nieuwe regels die er zijn.

Zeeman over fitheid Groenewegen: 'Gaat sneller dan gedacht'
Filemon Wesselink sprak in Frankrijk met Jumbo-Visma ploegleider Merijn Zeeman. Zeeman geeft zijn analyse van de vierde etappe in de Tour de France en vertelt hoe het gaat met Dylan Groenewegen.

Dylan Groenewegen: 'Dat is mijn fout'
Filemon Wesselink bekijkt hoe de sfeer op dit moment is in Frankrijk. Hij sprak daar met Mike Teunissen en Dylan Groenewegen.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour waren Maarten Tjallingii, Eric Corton, Frank Evenblij en Stef Clement te gast. Filemon Wesselink deed in deze uitzending verslag voor RTL Tour du Jour. Michael Boogerd was in deze uitzending van RTL Tour du Jour deskundige. De presentatie was in handen van Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 4 werd uitgezonden op dinsdag 9 juli door RTL7 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie