Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 1

Aflevering 1

RTL Tour du Jour

6-7-2019

| 1342 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

Kom naar Tour du Jour in Breda!
Tour du Jour is terug! Bart Nolles praat drie weken lang samen met Michael Boogerd en andere gasten over alle gebeurtenissen in de grootste wielerronde van het jaar. Wil jij een uitzending bijwonen in Breda? Meld je dan snel aan als publiek!

Tour du Jour komt er weer aan!
Tour du Jour gaat weer van start! Vanaf zaterdag 6 juli praten Bart Nolles en Michael Boogerd iedere avond vanuit Breda samen met andere tafelgasten over alle gebeurtenissen in de Tour de France, terwijl Filemon Wesselink vanuit Frankrijk verslag doet van de wielerronde.

Teunissen kan etappewinst nog niet geloven: 'Eerst een nachtje over slapen'
Mike Teunissen kan nog altijd niet bevatten dat hij de eerste etappe van de Tour de France op zijn naam heeft geschreven. Filemon Wesselink zoekt de gele trui-drager 's avonds op bij het hotel.

Boogerd: 'Dumoulin vertrekt naar Jumbo-Visma'
Michael Boogerd verwacht dat Tom Dumoulin het team van Sunweb gaat verlaten voor een nieuw avontuur bij Jumbo-Visma. Zo vertelt de oud-renner in Tour du Jour. Sprinter Dylan Groenwegen ziet de Limburger in ieder geval graag naar zijn team komen.

Curvers weerspreekt geruchten over onrust binnen Team Sunweb
Roy Curvers ontkent de geruchten dat er momenteel onrust heerst binnen het team van Sunweb. Volgens de ploeggenoot van Tom Dumoulin verkeert het team gewoon in zwaar weer.

Erik Breukink heeft na 30 jaar eindelijk een opvolger
Decennialang was Erik Breukink de laatste gele trui-drager uit Nederland, maar na de etappezege van Mike Teunissen heeft de oud-renner eindelijk een opvolger!

Teunissen na etappewinst: 'Een bizar scenario!'
Mike Teunissen won zaterdag verrassend de eerste etappe van de Tour de France. Samen met zijn ploeggenoten blikt hij terug op de bizarre finish.

Enorme ontlading in ploegwagen: Teunissen wint toch!
Grote teleurstelling bij het team van Jumbo-Visma na de finish van de eerste Touretappe, totdat blijkt dat Mike Teunissen toch de etappe op zijn naam heeft geschreven!

In deze uitzending van RTL Tour du Jour waren Maarten Tjallingii, Eric Corton, Frank Evenblij, Stef Clement en Roy Curvers te gast. Filemon Wesselink deed in deze uitzending verslag voor RTL Tour du Jour. Michael Boogerd was in deze uitzending van RTL Tour du Jour deskundige. De presentatie was in handen van Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op zaterdag 6 juli door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie