Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 3

Aflevering 3

RTL Tour du Jour

8-7-2019

| 605 x bekeken | 1 reacties
6
In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

Kroon: 'Steven Kruijswijk gaat de Tour winnen'
Oud-wielrenner Karsten Kroon weet het zeker: dit wordt de Tour de France van Steven Kruijswijk!

Kroon verbaasd over situatie Dumoulin: 'Dit is echt waanzin'
Tom Dumoulin besloot in juni op weg naar een hoogtestage in Frankrijk plots rechtsomkeert te maken en een streep te zetten door zijn geplande deelname aan de Tour de France. Oud-wielrenner Karsten Kroon sprak de Limburger een dag voor het bewuste besluit nog, en zette toen al zijn vraagtekens bij de hele situatie.

Hectische finale voor Kelderman na ongelukkige plaspauze
Het team van Sunweb laat zich vooralsnog deze Tour ook zonder Tom Dumoulin flink van voren zien, maar echt soepel loopt het allemaal nog niet.

Poels moet nog wennen aan Tour zonder Froome
Wout Poels rijdt de Tour de France dit jaar voor het eerst in lange tijd niet in dienst van zijn maatje Chris Froome, en dat voelt toch een beetje raar.

Teunissen: 'Die twee dagen pakken ze mij nooit meer af'
Na drie etappes is de gele droom van Mike Teunissen ten einde. De Limburger moest maandag de gele trui afstaan aan Julian Alaphilippe, maar de herinnering blijft voor altijd.

Teunissen: 'Die twee dagen pakken ze mij nooit meer af'
Na drie etappes is het gele sprookje van Mike Teunissen voorbij. De Limburger moest maandag de gele trui afstaan aan Julian Alaphilippe, maar de herinnering blijft voor altijd.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour waren Maarten Tjallingii, Eric Corton, Frank Evenblij en Stef Clement te gast. Filemon Wesselink deed in deze uitzending verslag voor RTL Tour du Jour. Michael Boogerd was in deze uitzending van RTL Tour du Jour deskundige. De presentatie was in handen van Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 3 werd uitgezonden op maandag 8 juli door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie