Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 23

Aflevering 23

RTL Tour du Jour

29-7-2018

| 526 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

Team Sunweb denkt aan versterking: "Maar we hebben ook al heel wat in huis"
Kan Tom Dumoulin met de huidige renners van Team Sunweb de Tour de France winnen volgend jaar? Ploegleider Iwan Spekenbrink denkt van wel, maar geeft toe dat z'n ploeg ook aan eventuele versterkingen denkt.

Indurain is Giro-zege Dumoulin vergeten!
Vijfvoudig Tour de France-winnaar Miguel Indurain is onder de indruk van Tom Dumoulin, maar heeft in 2017 niet helemaal goed opgelet.

Dumoulin geniet na geslaagde Tour: "Tijdritwinst was het hoogtepunt"
Tom Dumoulin blikt terug op "drie belachelijke, knotsgekke weken" in de Tour de France, die hij afsloot op een knappe tweede plaats.

Kristoff wint op Champs-Élysées: "Hij was gewoon de sterkste"
John Degenkolb en Arnaud Demare, de ploeggenoot van Ramon Sinkeldam, kwamen in de massasprint in Parijs net tekort om Alexander Kristoff van de zege af te houden. Na afloop blikten John en Ramon terug op de laatste honderden meters van de Tour van 2018.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour waren Maarten Tjallingii, Eric Corton, Frank Evenblij en Stef Clement te gast. Filemon Wesselink deed in deze uitzending verslag voor RTL Tour du Jour. Michael Boogerd was in deze uitzending van RTL Tour du Jour deskundige. De presentatie was in handen van Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 23 werd uitgezonden op zondag 29 juli door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie