Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 2

Aflevering 2

RTL Tour du Jour

7-7-2019

| 653 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

Nieuwe tanden helpen De Kort niet vooruit in ploegentijdrit
Filemon Wesselink peilt de stemming bij het team van Trek, dat met een pijnlijke val voor Koen de Kort en een teleurstellend resultaat in de ploegentijdrit geen beste start van de Tour kent.

'Architect' ploegentijdrit Jumbo-Visma: 'Alles viel op z'n plek'
De overweldigende zege van Jumbo-Visma in de ploegentijdrit van de Tour de France is het resultaat van jarenlang hard werken door de ploeg. Filemon Wesselink gaat namens Tour du Jour dan ook langs bij Mathieu Heijboer, die als Head of Performance als 'de architect' van het succes wordt gezien.

Ouders Mike Teunissen apetrots: 'Dit is onwerkelijk'
De ouders van Mike Teunissen kunnen nog maar nauwelijks bevatten dat hun zoon de gele trui-drager in de Tour de France is. Tour du Jour zocht ze op in Brussel!

Ploegleiding Jumbo-Visma door het dolle heen na zege in ploegentijdrit
Prachtige beelden uit de ploegleiderswagen van Jumbo-Visma, dat zondag met overmacht de ploegentijdrit in de Tour de France won.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour waren Maarten Tjallingii, Eric Corton, Frank Evenblij en Stef Clement te gast. Filemon Wesselink deed in deze uitzending verslag voor RTL Tour du Jour. Michael Boogerd was in deze uitzending van RTL Tour du Jour deskundige. De presentatie was in handen van Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op zondag 7 juli door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!