Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 6

Aflevering 6

RTL Tour du Jour

11-7-2019

| 384 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

Mollema: 'Het was een hele goede dag voor ons'
Met de gele trui in de ploeg en een goede uitslag van Richie Porte en Bauke Mollema kan het team van Trek terugblikken op een geslaagde zesde etappe.

Sagan steelt de show op steile slotklim
Tour du Jour nam donderdag een kijkje op de top van de Planche des Belles Filles. Waar het voor een aantal renners flink afzien was in de steile slotmeters, had Peter Sagan nog voldoende energie over om het publiek een beetje te amuseren.

Tankink: 'Ik zou ze over elke strontweg sturen'
Oud-wielrenner Bram Tankink ziet een rol als parcoursbouwer voor de Tour de France wel zitten.

Kruijswijk niet in paniek: 'Er komen nog heel lastige dagen aan'
Steven Kruijswijk verloor donderdag in de eerste bergetappe deze Tour kostbare seconden op zijn concurrenten, maar de Nederlander heeft er vertrouwen in dat zijn etappes nog gaan komen.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour waren Maarten Tjallingii, Eric Corton, Frank Evenblij en Stef Clement te gast. Filemon Wesselink deed in deze uitzending verslag voor RTL Tour du Jour. Michael Boogerd was in deze uitzending van RTL Tour du Jour deskundige. De presentatie was in handen van Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 6 werd uitgezonden op donderdag 11 juli door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie