Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 74

Aflevering 74

RTL Late Night

24-4-2014

| 4520 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De zomerhits van Miss Montreal
Singer-songwriter Sanne Hans scoort met haar band Miss Montreal hit na hit. Maar naar welke artiesten luistert Sanne zelf graag? Vanavond heeft ze weer een bulk nieuwe muziek meegenomen.

Camiel Eurlings: Foto's spreken voor zich
Eind maart meldde RTL Boulevard dat KLM-baas Camiel Eurlings was gespot met een onbekende schone in Rio de Janeiro. Het ging om topmodel Wendy Dubbeld. Camiel vertelt in RTL Late Night: "Ik had het moment niet willen missen en ik denk dat de foto's voor zich spreken."

Camiel Eurlings ziet Spelen in Nederland wel zitten
Ooit de kroonprins van het CDA, nu de koning van Neerlands trots in de lucht - KLM - én ook nog eens lid van het internationale sportkoepel IOC. Hij begrijpt niet dat sommige mensen in Nederland op voorbaat tegen het proberen zijn om de Spelen naar Nederland te halen in 2028.

De Headlines
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de leukste fragmenten van de dag.

Marlies Dekkers: Ik heb nederigheid geleerd
Marlies Dekkers was vorig jaar te gast bij de eerste uitzending van RTL Late Night om over haar faillissement te praten. Dat was voor Marlies een belangrijk moment. "Hier zitten was voor mij de eerste stap. Voor mij was het heel symbolisch." Na een heftig jaar is de ontwerpster weer helemaal terug. Haar nieuwste prestigeproject is een exclusieve haute couture lingerielijn voor vrouwen die van designkleding houden.

Humberto slappe lach om lingerie
Wanneer Humberto de prachtige lingerie die Marlies Dekkers heeft meegenomen moet aankondigen, komt hij er niet helemaal uit.

Yolanthe: serie is mooi document voor later
Yolanthe Sneijder-Cabau is de komende tijd te zien in een realityshow over haar leven. Hoewel ze het erg druk heeft met allerlei projecten, laat de serie ook een persoonlijke kant van de vrouw van Wesley Sneijder zien. Zo bezoekt ze met haar familie het huis van haar overleden vader, vertelt ze in RTL Late Night.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Marlies Dekkers, Miss Montreal en Camiel Eurlings te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 74 werd uitgezonden op donderdag 24 april door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie